Monipuoliset vesitekniikka- ja eristyspalvelut Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy -logo

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy tarjoaa vesitekniikka- ja eristyspalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla Hämeessä ja Etelä-Suomen alueella. Palvelumme kattaa salaojitukset ja sadevesijärjestelmät sekä jätevesijärjestelmien, käyttövesijärjestelmien ja lämmitysjärjestelmien asennukset ja remontit. Olemme myös radonremonttien sekä kylpyhuone- ja saunaremonttien ammattilaisia. 

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy on vesitekniikan ja eristeiden ammattilaisten yritys. Olemme työskennelleet alalla jo vuosien ajan. Tarjoamme kaikkiin projekteihin sekä runsaasti kokemusta että alan viimeisimpien työmenetelmien tuntemusta. Käytämme vain laadukkaita tarvikkeita ja työkaluja.

 

Asiakaskuntaamme kuuluu pääasiassa kotitalouksia ja taloyhtiöitä, jotka tarvitsevat vesitekniikan palveluita. Toimipisteemme sijaitsee Forssassa, josta käsin palvelemme Hämeessä, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Työskentelemme asiakaskeskeisellä ja joustavalla otteella sekä laatutietoisesti. Tarjoamme esimerkiksi takuun tekemällemme työlle.

Kysy lisätietoja

Monipuolista vesitekniikan palvelua

Valttikortteihimme kuuluu vahvan osaamisen ja laadun lisäksi monipuolinen palveluvalikoima. Saat meiltä kerralla vaikka kaiken uudis- ja korjausrakentamisessa tarvittavan vesitekniikan salaojista putkistoihin.

 

Saat meiltä muun muassa: 

  • kiinteistöjen salaojitukset ja sadevesijärjestelmät
  • käyttövesijärjestelmät
  • jätevesijärjestelmät
  • lämmitysjärjestelmät
  • radonremontit Uponorin tuotteilla
  • lisäeristykset selluvillalla
  • laadukkaat vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen
  • sauna- ja kylpyhuoneremontit.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laadukkaat vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen

Saat meiltä myös sähkölaskua pienentävät ja miellyttävän sisälämpötilan takaavat vesi-ilmalämpöpumput. Vesi-ilmalämpöpumpuilla lämmität ja viilennät vuodenajan ja tarpeiden mukaan kodin tai vaikka vapaa-ajan asunnon. Voimme asentaa laitteen uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Olemassa olevissa kohteissa vesi-ilmalämpöpumppu sopii esimerkiksi öljy- tai bioöljykattilan rinnalle.

 

Edustamme laadukkaita tuotemerkkejä. Valikoimamme kattaa muun muassa Panasonicin, Daikinin ja Jäspin laitteet. Asennukset onnistuvat avaimet käteen -periaatteella, ja tarvittaessa teemme myös määräaikaishuollot ja korjaukset nopealla aikataululla.

Lue lisää

Kätevää avaimet käteen -palvelua

Tarjoamme vaivatonta avaimet käteen -palvelua, mikä tarkoittaa sitä, että saat meiltä kaiken tarvittavan yhdellä sopimuksella, jos niin toivot. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa laitteet, tarvikkeet, ammattitaidolla tehdyn työn ja tarvittavan viimeistelyn. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme. Annamme sinulle nopeasti maksuttoman kustannusarvion, minkä jälkeen voit tehdä rauhassa päätöksen.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä!

Yrityksemme toimii Forssasta käsin. Ammattilaisemme ovat käytettävissä projekteihin erityisesti Hämeen, Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Annamme mielellämme tarjouksen – ota yhteyttä!