Monipuoliset siivouspalvelut kotitalouksille Siilinjärveltä

OTA YHTEYTTÄ

SavonPulmunen tarjoaa kattavat ja laadukkaat siivouspalvelut kotitalouksille Siilinjärvellä ja lähialueilla, kuten Kuopiossa, Lapinlahdella ja Maaningalla. Palvelemme asiakkaita yksilöllisesti siivousalan vankalla kokemuksella.

 

Lue lisää palveluista ja ota yhteyttä, niin sovitaan siivouksesta – tehdään yhdessä kodistasi puhdas kuin pulmunen!

Siivouspalvelut yksilöllisesti tarpeesi mukaan

SavonPulmunen siivoaa koko kodin raikkaaksi ja puhtaaksi katosta lattiaan. Käytössämme on markkinoiden parhaimmistoon kuuluvat, syväpuhdistavat puhdistusjärjestelmät. Rainbow-puhdistusjärjestelmän avulla puhdistamme ja raikastamme muun muassa matot, sohvat, sängyt ja autonpenkit. Thermostar kuivahöyrypesurilla puhdistamme esimerkiksi saunat, kylpyhuoneet, ikkunat ja parvekelasit, sähköuunit, autojen sisätilat sekä muut haastavat puhdistuskohteet. 

Ikkunoiden ja parvekelasien pesua sekä autojen sisäpuhdistusta teemme ulkolämpötilan ollessa plussan puolella. Käytännössä pesuaika on touko-syyskuu.

Tarjoamme kodin siivouspalvelut kertaluontoisina suursiivouksina sekä jatkuvina viikkosiivouksina. Voimme yhdessä sopia tarpeitasi parhaiten vastaavasta kokonaisuudesta. Tilaa palvelut myös tekstiilipuhdistukseen, saunaosaston suursiivoukseen sekä autonpenkkien puhdistukseen! Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet Siilinjärvellä ja lähialueilla.

Syväpuhdistava Rainbow-puhdistusjärjestelmä – raikasta puhtautta katosta lattiaan

Rainbow-puhdistusjärjestelmä puhdistaa kotisi luonnollisesti veden voimalla. Vesi sitoo tehokkaasti likaa ja hajuja – lopputuloksena on luonnonraikas sisäilma.


Rainbow on markkinoiden parhaimmistoon kuuluva vesipölynimuri, jonka teho perustuu aero- ja hydrodynamiikkaan. Aerodynamiikan eli liikkuvan ilman avulla järjestelmä nostaa pölyn, lian ja roskat puhdistettavasta kohteesta ja vie ne vesisäiliöön. 

Lika ja pöly kaapataan pyörteiseen vesikylpyyn ja hydrodynamiikan tehtyä tehtävänsä raikas, vesipuhdistettu ilma palautuu huoneeseen. Rainbow ei siis ainoastaan puhdista likaisia ja pölyisiä pintoja, se myös parantaa kotisi sisäilmaa ja tekee siitä terveellisemmän kodin elää.


Korkealaatuisella ja tehokkaalla järjestelmällä puhdistetaan niin lattiat, seinät ja katot kuin tekstiilit, vuoteet ja autonpenkitkin.

Lue lisää

Ympäristöystävällisyys ja ekologisuus edellä

Ekologisuus on yksi jokapäiväistä työtäni ohjaavista arvoista. Käytän työssä ainoastaan ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, enkä kuormita kotiasi turhilla kemikaaleilla.

 

Lisäksi käytössä olevien kalusteiden ja tekstiilien syväpuhdistuksella kasvatetaan niiden käyttöikää merkittävästi.

Moni kokee, että esimerkiksi vuosia likaa ja pölyä kerryttänyt sohva tai sänky on kaatopaikkatavaraa, mutta tehokkaalla, alan ammattilaisen toteuttamalla puhdistuksella kaluste voidaan pestä lähes uutta vastaavaan kuntoon.

Tilaa tekstiilipuhdistus

Monta erinomaista syytä valita SavonPulmunen

Kun on kyse siivoukseen ja puhdistukseen liittyvistä tarpeista, SavonPulmunen palvelee ilolla ja ammattitaidolla.

Kotisiivouskuvake

Kodin siivoukset luottamuksellisesti

Suoritan kodin siivoukset aina ehdottoman luotettavasti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen. Olen luottamuksesi arvoinen kumppani kaikissa kodin siivoukseen liittyvissä tarpeissasi.

Siivouskuvake

Siivousalan ammattilainen palveluksessasi

Siivousalan laaja-alainen ammattitaitoni varmistaa, että puhdasta jälkeä syntyy siivous- tai puhdistuskohteen vaativuudesta riippumatta. Saat minulta puhtaasti parasta siivouspalvelua.

Kokemuskuvake

Vuosien vankka kokemus

SavonPulmunen palvelee kotitalouksia siivoukseen ja puhdistukseen liittyvissä asioissa vuosien kokemuksella. Työhön kuin työhön tartutaan kokemuksen tuomalla varmuudella.