Tarkkaa ja sujuvaa maanrakennusta Forssasta Kanta-Hämeeseen

Yhteystiedot
Maanrakennus, Infra Vinnikainen Oy, Forssa

Infra Vinnikainen Oy tarjoaa monipuoliset maanrakennuksen työt Forssasta koko Kanta-Hämeen alueelle. Asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiäkin. Voit tilata kokeneelta tiimiltämme muun muassa salaojien kaivuut, pihojen maisemoinnit ja monet muut kaivinkonetyöt laidasta laitaan. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous!

Kysy lisää

Monipuoliset palvelut asiakkaille rakentajista taloyhtiöihin

Rakennatko mökkiä tai omakotitaloa tai kaipaako pihasi uudistusta? Meiltä saat kaikenlaiset maanrakennus- ja kaivinkonetyöt joustavasti, turvallisesti ja varmasti toteutettuina Forssan ja muun Kanta-Hämeen seudulle. Kotitalouksien ohella palvelemme mielellämme myös taloyhtiöitä Kanta-Hämeen alueella ja yrityksiä lisäksi myös Uudellamaalla.

 

Jos haluat varmistaa rakennus- tai vaikkapa maisemointiprojektin etenemisen aikataulussa, kannattaa palkata kokenut ammattilainen hoitamaan kaivinkonetyöt.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa pohjarakennustyöt erilaisille rakennuksille, salaojien kaivuutyöt, pihojen maisemoinnit ja monet muut maanrakennustyöt. Maisemoinnin yhteydessä voit tilata tiimiltämme myös esimerkiksi pihojen laatoitukset – saat yritykseltämme kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi samassa paketissa. 

Kysy lisää palveluista

Kolme syytä luottaa maanrakennuksen pitkän linjan osaajaan Forssasta

Korkea työnlaatu, Infra Vinnikainen Oy, Forssa

Korkea työnlaatu  

Ensiluokkainen työnlaatu on meille tärkeää. Kun maanrakennusurakka tai kaivuutyö on valmis, sekä asiakkaan että työntekijän on oltava tyytyväisiä lopputulokseen.

Nopea palvelu, Infra Vinnikainen Oy, Forssa

Nopea palvelu

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme aina mahdollisimman ripeästi. Saat meiltä tarjouksen ja aikatauluarvion noin 2–4 arkipäivän kuluttua yhteydenotostasi.

Vankka kokemus, Infra Vinnikainen Oy, Forssa

Vankka kokemus

Lähes kymmenen vuoden kokemus maanrakennusalalta on antanut meille vahvan ammattitaidon kaikenlaisiin töihin. Hoidamme haastavatkin urakat turvallisesti ja varmasti.

Tehokas maanrakennustiimi palveluksessasi

Maisemoinnit ja ojien kaivuutyöt voivat tuntua mahdottomilta urakoilta käsivoimin. Säästä energiaasi ja pyydä tiimimme paikalle. Yli vuosikymmenen kokemuksella hoidamme kaikenlaiset maanrakennustyöt nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Kun tilaat työt meiltä, on lopputulos sinulle varmasti mieluinen. Ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi käytössäsi on tietenkin tasokas kalustomme, johon kuuluu muun muassa 5,5 tonnin kaivinkone sekä kätevä huoltoauto. Tuomme kaiken maanrakennustöihin tarvittavan mukanamme, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään.

 

Kerro meille vain aika, paikka ja toimeksianto – me hoidamme loput. Esimerkiksi maisemointitöissä autamme mielellämme myös maisemoinnin suunnittelussa, jotta saat varmasti toimivan lopputuloksen.

Lue lisää maanrakennuksesta

Pienet projektit nopeasti – pyydä tarjous jo tänään

Mittavat maanrakennustyöt voivat vaatia perusteellista suunnittelua, mutta nopeat maisemointi- ja kaivuutyöt hoidamme tarvittaessa pikaisellakin aikataululla sekä Forssassa että lähialueilla.

 

Haluatko laittaa pihan kuntoon lähestyviä juhlia varten tai laahaako rakennusprojekti aikataulustaan? Ei hätää – ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, me laitamme töihin vauhtia!

 

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse. Pyydä tarjous jo tänään, niin voimme aloittaa työt mahdollisimman pian!