Mäntyharjun Kukkakeidas tarjoaa sydämelliset hautaus- ja kukkapalvelut

Ota yhteyttä!

Mäntyharjun Kukkakeitaan kukkapalvelut ovat mukana ilon ja surun päivinä vuosikymmenten kokemuksella. Kukkakauppamme on avoinna maanantaista lauantaihin – asiantuntevat floristimme sitovat kauniit kimput juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Kiireiset asiakkaat löytävät eteisaulastamme monipuolisen valikoiman valmiiksi laitettuja kimppuja, jotka voi ostaa itsepalveluperiaatteella. 

Itsepalvelumyymälämme on avoinna joka päivä aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Lisäksi meillä on eKukka-sivu, jonka kautta voit vaivattomasti tilata kauniita kimppuja, surulaitteita, huonekasveja sekä kortteja.

Verkkokauppaan
Sidottu kukkakimppu

Kukkakauppa

Tutustu kukkakauppamme kattavaan valikoimaan.

Hautajaiskukat arkun päällä

Hautauspalvelu

Autamme hautajaisjärjestelyissä surun keskellä.

Kukkakimppuja

Ota yhteyttä

Kerro, kuinka voisimme parhaiten olla avuksi.

Kukka- ja hautauspalvelut vuosikymmenten kokemuksella

Lämminhenkistä palvelua

Lämminhenkistä palvelua

Ymmärrämme, miten tärkeää on luotettava ja lämminhenkinen palvelu surun kohdatessa. Kuuntelemme asiakkaitamme ja varmistamme, että toiveitanne kunnioitetaan.

Pitkä historia

Pitkä historia

Mäntyharjun Kukkakeitaan ammattilaiset palvelevat rakkaudesta kukkiin 30 vuoden kokemuksella ja kuuntelevat tarkkaavaisesti asiakkaiden toiveita.

Pitkä historia

Kuortin ABC

Myymme leikko- ja ruukkukukkiamme sekä valmiskimppujamme 24/7 Kuortin ABC-asemalla. Valikoima vaihtuu kauden mukaan. Kukat voit kätevästi maksaa muiden ostosten ohella kassalle.
Mäyrätie 1, 19410 Kuortti.

Itsepalvelupiste

Itsepalvelupiste

Itsepalvelupiste toimii paikallisten ja mökkiläisten ilona osoitteessa Pertuntie 29, 19430 Pertunmaa. Se on avoinna klo 8–20. Tervetuloa noutamaan valmiit kukat!

"Ilossa ja surussa, kukkaset ovat ainaisia ystäviämme"
- Okakura Kakuzō

Kukkien kielellä voi viestiä suuria tunteita. Rakkailta saadut kimput muistuttavat ihanista merkkipäivistä pitkään. Suurella sydämellä tehdyt hautakimput ja surulaitteet tuovat lohtua ja toivoa murheellisille. Toisaalta kukkaset keittiön pöydällä piristävät ja tarjoavat inspiraatiota silloinkin, kun harmaassa arjessa ei tunnu tapahtuvan mitään jännittävää. Aina on hyvä hetki pysähtyä ihastelemaan kukkaloistoa!

Jokainen sitomamme kimppu on ainutlaatuinen ja heijastelee vuodenajan värejä sekä asiakkaan mieltymyksiä. Leikkokukkavalikoimamme on laaja, ja kukkien lisäksi löydät myymälästämme myös ruukkukasveja ja niiden hoitotuotteita, kauniita kortteja ja adresseja.


Voit lukea lisää hautauspalveluistamme ja kukkapalveluistamme tältä sivustolta tai tulla käymään myymälässämme. Vastaamme mieluusti kysymyksiin ja vastaanotamme tilauksia myös puhelimitse tai sähköisesti. Siirry eKukka-sivullemme tästä tai vieraile yhteydenottosivullamme!

Räätälöidyt kukka-asetelmat toiveidesi mukaan

Valmistamme mieluusti uniikit asetelmat juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti – ota yhteyttä tai tule käymään kysyäksesi lisää! Toisaalta löydät meiltä myös korkealaatuiset valmiskimput, joita myymme itsepalveluperiaatteella kiireisille asiakkaille. Monipuolisesta valmiskimppuvalikoimastamme löytyy niin herkän hempeitä kuin rohkean leiskuviakin värejä.


Voit tutustua valmiskimppuihin ja lähettää tilauksia myös eKukka-verkkokauppamme kautta. eKukka-verkkokaupasta saat myös Mäntyharjun Kukkakeitaan lahjakortit, jotka sopivat täydellisesti kauneutta rakastaville ihmisille, joilla on jo kaikkea!

eKukka-verkkokauppaan

Hautauspalvelumme on läheisten tukena surun keskellä

Huolehdimme vainajan kuljetuksesta ja avustamme hautajaisjärjestelyissä. Luonnollisesti tarjoamme myös kauniit surukimput, arkkulaitteet sekä kukat muistotilaisuuteen. Mäntyharjun kirkkoon ja hautausmaille toimitamme hautajaiskukat veloituksetta. Arkut, uurnat ja vainajien vaatetuksen hankimme kotimaisen SHT-tukun kautta. Voimme järjestää myös pitopalvelun sekä hautakivet ja -kaiverrukset luotettavien yhteistyökumppaniemme kautta. Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä alkaa järjestää kauniita hautajaisia.

Hautauspalvelu