TERVETULOA KOTISIVUILLENI


SunFiiliksessä tarjoan palveluja kaikenikäisille tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville henkilöille, jotka haluavat huoltaa kehoa, helpotusta stressiin, hyvää oloa ja rentoutumista. 

  • Asiakaslähtöinen työskentelytapa tähtää kokonaisvaltaiseen asiakkaan hyvinvointiin. Pyrin palveluillani vaikuttamaan asiakkaiden fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin ja tuottamaan jokaiselle asiakkaalleni mahdollisimman kiireettömän ja miellyttävän henkilökohtaisen kokemuksen. Ennen hoitotapahtumaa käydään asiakkaan kanssa alkuhaastattelu ja -tutkiminen, jossa kartoitetaan hoidon tarve ja mahdolliset kipukohdat.
  • Toimiympäristö on viihtyisä ja lämmin ja sinne on helppo tulla. Hoitotilaan mennään eteisestä, jolloin sinun ei tarvitse mennä muualle huoneistoon. WC sijaitsee käytävällä. 
  • Palveluja voidaan yhdistää myös muihin palveluihin. Palveluita saa myös ilta-aikoina ja tarvittaessa myös viikonloppuisin. Teen kotikäyntejä (myös Tornion alueella) ja työpaikoille/yrityksille voidaan muokata palvelukokonaisuuksia.