Restasal Oy

Parempia koteja salaoja kerrallaan

Salaojaremonttien erikoisasiantuntija

Restasal on Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella toimiva salaojaremontteihin keskittynyt yritys. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita vuosikymmenien kokemuksella. Pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaallemme kustannustehokkaimman ja parhaimman mahdollisen ratkaisun salaojitukseen ja sadevesijärjestelmään, laadusta tinkimättä. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia ja siksi toteutamme salaojaremontin aina sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Panostamme hyväntuuliseen asiakaspalveluun, ja yhteistyö kanssamme onkin helppoa ja joustavaa.
Meillä työt tehdään hymyssä suin!

Salaojaremontti

Oikein tehtynä salaojaremontti ehkäisee kosteus- ja sisäilmaongelmia, pitää pihan kuivana ja nostaa kotisi tai taloyhtiösi arvoa. Nykyaikainen salaojajärjestelmä on myös helppo tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti.

Sadevesiremontti

Oikein toteutettu sadevesijärjestelmä ohjaa
sadevedet turvallisesti sinne minne pitääkin.

Restasal Salaojat perustettiin
omakotitalojen tarpeeseen

Katon rapistumisen huomaa. Rapistuvan maalipinnan huoltoon on helpompi tarttua, mutta kodin salaojajärjestelmän toimivuuteen sekä saneeraamiseen tarvitaan ammattilaisen tietoa ja taitoa.

”Halusimme luoda merkityksellisen salaojasaneerauksiin keskittyvän yrityksen omakotitaloasujan kodin turvaksi. Halusimme tarjota varman tavan huolehtia väistämättömästi eteen tulevasta salaojaremontista. Autamme myös sinua asumaan turvallisesti ja säilyttämään kotisi arvon aina seuraavalle sukupolvelle asti.”

Jimi Aerikkala
Perustaja, Restasal Oy

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake