050 322 2250

Varsinais-Suomi

Sokkelipinnoitukset ja maalaustyöt

Maalaava tarjoaa sokkelipinnoitukset, ulkomaalaukset ja sisämaalaustyöt Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla, sekä lisäksi sokkelipinnoitukset Uudenmaan alueella.

050 324 4077 (Uusimaa)
050 300 1293 (Satakunta)
050 322 2250 (Varsinais-Suomi)

Tutustu palveluihimme

Katon maalaus

Katon maalauksella tarkoitetaan peltikaton tai tiilikaton pinnoitusta maalaamalla, jolla saadaan katosta näyttävämpi, kestävämäpi ja viimeistellympi. 

Ulkomaalaus

Ammattimaalarimme hoitavat niin pienet kuin isommatkin työmaat aina terassin maalauksesta talosi maalaukseen puu- tai kivipintojen maalaamiseen.

Sokkelin pinnoitus

Pinnoitamme sokkeleita yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille sekä kiinteistöjen hallinnoijille Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Autotallin lattian pinnoitus
Autotallin lattian pinnoitus

Autotallin lattian pinnoituksella tarkoitetaan autotallin lattiaan tehtävää pintakäsittelyä, joka tekee lattiasta kestävämmän ja näyttävämmän näköisen.

Sisämaalaus

Teemme kaikki sisämaalaukset ja sisäpintojen erilaiset pintakäsittelyt laadukkaasti Satakunnan  alueella.

Pintojen puhdistus

Seiniin, kiveyksiin ja terassiin kertyy ajan saatossa hometta ja muita epäpuhtauksia. Toteutamme pintojen puhdistustyöt Satakunnassa.

Näin onnistui Salmisen perheen sokkelin pinnoitus

Play Video

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Mikä ihmeen Maalaava Oy?

Maalaava Oy on Luvialta lähtöisin oleva perheyritys, joka sai alkunsa asiakkaiden tarpeesta ammattimaiselle puhdistus- ja pinnoituspalvelulle omistamiensa kiinteistöjen ulkopinnoille.


Meidän työtapamme pohjautuvat vahvoihin arvoihimme, asiakaslähtöisyyteen sekä laadukkaaseen ja vastuulliseen tekemiseen.

Toimintamalli ja työtavat ovat kehitetty siten, että asiakkaalle voidaan tarjota aina helppo ja kustannustehokas asiakaskokemus lopputuloksesta tinkimättä.

Mietityttääkö mitä maalaus maksaa?

Katso laskurimme avulla mitä ulko- tai sisäpinnan maalaus tulisi maksamaan.

Miksi valita Maalaava toteuttamaan kotisi maalaus- ja pinnoitustyöt?

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit.

Kokemusta yli 900 kohteesta. Maalaavalla on yli 900 tyytyväistä asiakasta. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Tuoreimmat uutisemme blogista

Vuoden 2023 suuri sokkeliarvonta on suoritettu!

Järjestimme Maalaavan sokkeliarvonnan kesällä 2023. Arvontaan pystyi osallistumaan kotisivujemme kautta keväästä syyyskuulle, jolloin arvonta suoritettiin. Sokkelin pinnoituksen voittaja löytyi Espoosta Arpaonni osui tällä kertaa Espooseen,...

Lue lisää

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Etusivu