Rakentamisen ammattilaiset

Rauman RS-Rakennus Oy on Rauman seudulla yli 35 vuotta toiminut ammattitaitoinen ja monipuolinen rakennusalan perheyritys.

Palvelukenttäämme kuuluvat niin teollisuus-, liike- kuin asuinrakentaminenkin. Uudiskohteiden lisäksi olemme toteuttaneet taloyhtiöille useita korjaus- ja huoltotöitä. Linjasaneeraukset ovat osa vahvaa ammattiosaamistamme. Lisäksi meillä on oma betonielementtitehdas Rakentajantiellä Kollassa.

 

Löydät alta kaikki palvelumme:

Uudisrakentaminen | Saneeraukset | Elementtituotanto

 

Uudisrakentaminen

Kohteet teollisuusrakennuksista asuinrakennuksiin

Yhtiömme uudisrakentamiskohteisiin kuuluvat niin teollisuus-, liike-, kerrostalo- kuin asuinrakentaminenkin. Pientalojen ja rivitalojen, kauppa- ja toimistotilojen sekä teollisuuskiinteistöjen rakentaminen kuuluvat palveluvalikoimaamme. Toteutamme myös teräsrakennetyöt ammattitaidolla.

Asuntokohteidemme myynti tapahtuu omatoimisesti sekä yhteistyössä kiinteistönvälittäjien kanssa. 

 
 

Saneeraukset

Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla

Teemme vesivahinkokorjauksia, kiinteistöjen huoltokorjauksia ja perusparannuksia. Toteutamme vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla niin yksittäiset kylpyhuone- ja saunaremontit ja huoneistoremontit kuin vaativammatkin taloyhtiöiden linjasaneeraukset. Meidän kanssamme asioiminen on helppoa ja kustannustehokasta. Meiltä saat koko paketin suunnittelusta toteutukseen.

Muistathan, että Rauman RS-Rakennus Oy:n tekemistä rakennustöistä on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä.

 
 

Elementtituotanto

Valmistamme elementtitehtaallamme betonielementtejä

Valmistamme betonielementtejä pääasiassa omaan tuotantoomme vuonna 2013 valmistuneella elementtitehtaallamme Kollaan Rakentajantiellä. Toimimme jonkin verran myös alihankkijoina muille rakentajille.

Valikoimaamme kuuluu seinä-, sokkeli- ja erikoiselementit pientaloista kerrostaloihin ja suuriin tehdashalleihin. Pilarit, palkit, perustus- ja seinäelementit täyttävät nykyaikaiset laatuvaatimukset ja ovat CE-merkittyjä.

Tuotantomme on joustava ja asiakkaan tarpeet huomioiva. Tehtaan nostokapasiteetti on 2 x 10 tonnia, mikä mahdollistaa erikoisempienkin elementtien tekemisen.

Tutustu elementtituotantoomme RS-Elementin omilla sivuilla.

Tiedustelut:

Antti Simula
toimitusjohtaja, elementtitehdas

050 059 1339
antti.simula@rs-rakennus.com