Hautaustoimisto Kalmari palvelee asiantuntevasti ja lämmöllä

Kokonaisvaltaiset hautauspalvelut Hautaustoimisto Kalmari, Kirkkonummi

Lämmintä ja luottamuksellista palvelua yli 20 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Hautaustoimisto Kalmari auttaa sinua kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Kauttamme saat tilattua mm. arkut ja uurnat sekä yhteistyökumppaneidemme kautta onnistuu myös pitopalvelun järjestäminen. Voit jättää kaiken meidän huoleksemme.


Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Kirkkonummen, Espoon, Siuntion sekä Inkoon alueella sekä Helsingissä ja Karjaalla, mutta tarvittaessa myös etäämmälläkin.


Ota yhteyttä ja varaa aika, niin saat 10 prosentin alennuksen arkuista ja uurnista.


Meiltä saat kaikki hautaukseen liittyvät palvelut yhdestä paikasta. Järjestämme mm. siunaustilaisuuden ja hautapaikan varaukset sekä kutsut ja avustamme arkun valinnassa. Hankimme myös vainajan vaatetuksen ja hoidamme pukemisen sekä vainajan kuljetukset. Vainajan kuljetus onnistuu myös ulkomailta. Lisäksi järjestämme kappelin asianmukaisen koristelun


Voit jättää myös muistotilaisuuden järjestelyt meidän huoleksemme. Hoidamme pitopalvelun ja tarvittaessa järjestämme myös ohjelmaa muistotilaisuuteen.


Meiltä saat apua myös kuolinilmoituksen laatimisessa, hautamuistomerkkiasioissa, perunkirjoituksissa ja hautaustestamenteissa.

Hautaustoimisto Kalmari

Hautaustoimisto Kalmari on Kirkkonummella toimiva nuori yritys, jonka toiminta käynnistyi vuoden 2013 alussa. Yrityksen henkilökunnalla on kuitenkin vankka kokemus alalta sekä vahvat suhteet yhteistyökumppaneihin. Hoidamme hautauspalvelut kokonaisvaltaisesti, luotettavasti ja lämmöllä.

Vi också betjänar på svenska

Arkut

Uurnat

Pitopalvelu

Hautakivet

Surukukat

Palvelu­paketit

Share by: