Remontit Joensuussa ja lähialueilla

Maalaus- ja Laatoitusliike Jani Haavistola Oy on Liperissä sijaitseva rakennusliike. Palvelemme asiakkaita myös lähialueilla, noin 40 kilometrin säteellä Joensuusta. Teemme remontteja kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ammattitaidolla toteutettu remontti nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa viihtyvyyttä. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi suunnittelemme projektin yhdessä asiakkaan kanssa. Sen jälkeen huolehdimme kaikesta – purkutöistä materiaalien hankintaan ja aina loppusiivoukseen saakka. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remontillesi!

Luotettavuusikoni

Työmme laatuun voi aina luottaa!

Työn jälki-ikoni

Työllämme on aina siisti, viimeistelty lopputulos.

Vakioasiakkaat-ikoni

Yrityksemme laadun takeena toimivat suuri määrä tyytyväisiä vakioasiakkaita.

Yrityksestämme

Sivun koriste

Remontointiliikkeemme on perustettu vuonna 2012. Tänä päivänä yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi hankkeiden koosta riippuen 1–2 henkilöä. 

Toteutamme kaikki toimeksiantomme yksilöllisesti. Konsultoimme sinua tarkasti, jotta voimme muodostaa selkeän näkemyksen visiostasi. Tämän jälkeen voit jättää kaiken meidän huoleksemme ja sinun vastuullesi jää vain lopputuloksen ihailu. Laatumme takeena toimivatkin lukuisat tyytyväiset sekä yhä uudestaan puoleemme kääntyvät vakioasiakkaat.

Tutustu palveluihimme!

Sertifikaatit

Sivun koriste

Maalaus- ja Laatoitusliike Jani Haavistola Oy on VTT:n valtuuttama märkätilojen vedeneristäjä. Tämä on VTT:n myöntämistä sertifikaateista yleisin, mutta ei pakollinen. Suosittelemme kuitenkin aina valitsemaan märkätilojesi remontoijaksi kokeneen tekijän, jolta löytyy tämä sertifikaatti. Tällöin voit luottaa siihen, että kaikki tehdään oikein ja alalla vallitsevien standardien mukaisesti.

Muista kotitalousvähennys

Sivun koriste

Tiesithän, että hyödyntämällä kotitalousvähennyksen voit saada jopa
50 % työn hinnasta takaisin? Kotitalousvähennyksen avulla remontin työosuus voidaan vähentää maksamistasi veroista. Tämä vähennys on henkilökohtainen, joten esimerkiksi kahden ihmisen talous voi saada enemmän vähennystä.

Tilaa remonttisi Maalaus- ja Laatoitusliike Jani Haavistola Oy:ltä Joensuusta ja muista hakea kotitalousvähennystä! Voit lukea aiheesta lisää Verohallinnon sivuilta.

Verohallinto