Piharakentaminen – vihertyöt ja kiveystyöt pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä

Ota yhteyttä!

LS Ympäristö - Miljö Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva viherrakentamiseen ja pihakiveystöihin erikoistunut yritys. Tarjoamme monipuolisesti ja usean vuoden kokemuksella piharakentamista nurmikoista istutuksiin, kivetyksiin ja muureihin. Palvelemme niin uudiskohteissa kuin vanhojen pihojen kunnostus- ja kokonaissaneerauskohteissa. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Sipoossa, Tuusulassa ja Nurmijärvellä.

Pihatyöt, vihertyöt ja kivityöt

Kohteitamme ovat uusien omakotitalojen sekä rivi- ja kerrostaloyhtiöiden pihat sekä vanhojen pihojen saneeraukset. Lisäksi rakennamme loma-asuntojen pihoja.

Pyydä tarjous urakkaasi

Pyydä kustannusarvio

Teemme viher-, kiveys- ja muurityöt joko asiakkaan valmiiden suunnitelmien mukaan tai suunnittelemme toteutuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Annamme kohteen toteutuksesta kirjallisen tarjouksen, joka sisältää työsuunnitelman, kokonaiskustannukset töineen ja materiaaleineen sekä toteutusaikataulun (työn päivämäärät ja työn kesto päivinä) avaimet käteen -periaatteella. Kohdetutustuminen yhdessä asiakkaan kanssa on pihaprojektin ensimmäinen vaihe.

 

Ota yhteyttä ja pyydä kohdetutustuminen!

Yhteystiedot