top of page

Piste lukitushuolille.

Palveleva lukkoliike Turussa. Lukkojen huolto, asennus ja 24/7 lukkopäivystys. 

Lukkoseppä päivystys 24/7

placeholder-avaimethukassa.jpg

Huolto ja ylläpito

​Lukkojen huolto ja ylläpito.

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikkiin lukitusten huoltoon ja ylläpitoon liittyvissä tarpeissa. Hoidamme tuotetoimitukset ja asennukset nopeasti kaikkiin kohteisiin.

Lue lisää

lukkopiste-kansikuva1.jpg
24h päivystys-07.jpg

Lukkopäivystys 24/7

Avaimet unohtuivat kotiin?

Lukkoseppä Turku 24/7

Soita 044 9730 817

​

Turun Lukkopisteen päivystävä lukkoseppä auttaa ongelmatilanteissa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Lukkopäivystyksemme palvelee yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä Turussa ja lähikunnissa.

Duplicating Keys

Lukitusten asennus

Teemme kaikki lukkotyöt niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Kokonaisvaltaiset palvelumme ulottuvat aina lukostojen suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen. Lukkojen asennus, lukitussaneeraus, lukkotyöt Turku.

 

Käytössämme on monipuolinen tuotevalikoima, johon kuuluvat monet laatumerkit, kuten Abloy ja iLOQ.

Lue lisää

24/7 Päivystys
Palvelut

Myymälä

Lukkopisteen myymälästä löydät avun lukitustarpeisiisi. Valikoimistamme löydät mm. Iloqin, Abloyn sekä Yalen lukot. Myös muut lukitustarpeet, kuten polkupyöränlukot, riippulukot sekä avainkaapit.

​

Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä T-Sairaalan vieressä Nummenmäessä osoitteessa Hämeentie 24, 20540 Turku. Karttalinkki

MYYMÄLÄ

Hämeentie 24,

20540 TURKU

MA-PE

08.00-16.00

Turun Lukkopiste Oy tarjoaa laadukkaat lukitus- ja turvallisuusratkaisut koteihin ja julkisiin tiloihin. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja asiantuntevasti aina suunnittelusta toteutukseen asti.

 

Tarjontaamme kuuluvat muun muassa lukostojen suunnittelu, asennus sekä huolto ja ylläpito. Monipuolinen osaamisemme kattaa lukitusjärjestelmät aina mekaanisista ja sähköisistä lukostoista vaativaan ovi- ja porttiautomatiikkaan.

 

Palveluihimme kuuluu lisäksi ympärivuorokautinen lukkopäivystys.

​

Asiakkainamme ovat yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset asiakkaat. Päätoimialuettamme on Turku ja lähikunnat, sopimuksen mukaan tulemme toki kauemmaksikin.

abloy-valtuutettu-merkki-keyline-cmyk.png
iloq-logo-retail-rgb-300x300-1.jpg
Kasvajat-Sinetti-2023-FI-200px-RGB.png
tilaajavastuu-scaled.jpg
logo-kiwa-inspecta.jpg
bottom of page