Tervetuloa Mustaniemeen!

Mustaniemen Leirintä sijaitsee Pyhältöjärven rannalla Pyhällön kylässä Haminan kaupungissa. Luonnonkaunis järvimaisema, hyvin hoidettu alue, monipuoliset palvelut sekä ystävällinen ja välitön tunnelma takaavat avaimet onnistuneeseen lomaan niin kesällä kuin talvellakin

Alueen sijainti

Haminasta & Taavetista -> 25km
Kouvolasta -> 50km
Helsingistä -> 160km
Tarkemmat ajo-ohjeet ja kartat löydät kartat-sivulta.

Elämyksiä ympäri vuoden

Pysähdytkö meillä lomamatkasi varrella vai jäätkö pidemmäksi aikaa? Tunnet varmasti olosi kotoisaksi lyhyemmänkin vierailun aikana. Jos jäät pidemmäksi aikaa tarjoamme kausipaikkalaisille mahdollisuuden muokata paikkaansa oman maun mukaan. Alueemme on auki ympäri vuoden.

Kysymykset ja palaute

Ennakkotiedustelut ja muut kyselyt voit jättää helposti yhteydenottolomakkeella. Tietysti voit myös soittaa meille. Yhteystiedot ja lomakkeen löydät yhteys -sivulta.

Viihdyitkö luonamme? Oliko jossakin kohtaa parannettavaa? Anna palautetta! Haluamme kuulla mielipiteesi jotta voimme kehittää aluettamme vieläkin paremmaksi.

Alue kaiken kokoisille

Hiekkapohjainen lapsiystävällinen ranta takaa pienille vesipedoille turvallisen uimapaikan. Uimaan on mukava pulahtaa tilavista saunoista jossa on myös takkatupa.