logo

JS-Kaivin Oy - Maanrakennustöiden vankka osaaja

JS-Kaivin Oy tekee maanrakennustöitä, viherrakennusta sekä maa-aineskuljetuksia yli 30 vuoden kokemuksella | Valkeakoski ja Pirkanmaa

 

Monipuoliset maanrakennustyöt

Teemme monenlaiset maanrakennustyöt ja viherrakennustyöt. Talvikunnossapitotyöt; mm. lumenauraukset ja ajot.

Kattavat maa-ainekset

Toimitamme mm. sepelit, murskeet ja mullat. Kauttamme myös vaihtolava- ja roskalavapalvelut.

Laaja valikoima

Meiltä hankit kätevästi myös ratsastus- ja hevostarvikket sekä rehut ja kuivikkeet.

JS-Kaivin Oy - Maanrakennustöiden vankka osaaja

Maanrakennusliike JS-Kaivin Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys Valkeakoskella. Pääpalveluihimme kuuluvat maanrakennustyöt, viherrakennus sekä maa-aineskuljetukset. Yli 30 vuoden kokemuksemme alalta takaa luotettavan ja asiantuntevan palvelun – teemme työmme aikataulussa ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Palvelemme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin yhteisöjäkin. Toimimme Valkeakosken lisäksi myös muulla Pirkanmaan alueella, kuten Tampereella ja Lempäälässä.

0 +
Vuoden kokemus

TS-rehut: meiltä saat myös hevosten rehut ja tarvikkeet joustavasti ja kätevästi

TS-rehut tarjoaa rehut ja hevostarvikkeet niin ratsujen kuin ravureidenkin tarpeisiin. Toimimme JS-Kaivin Oy:n yhteydessä Valkeakoskella, ja tarjoamme myös kuljetuspalveluita lähialueella. Toimitamme kaikki tarvikkeet ja rehut kätevästi sopimuksen mukaan.

TS-Rehut myy myös Jahti & Vahti -koiraruokasarjaa – ainoana paikkana Valkeakoskella! Meiltä myös muita koiratarvikkeita kuten pantoja, valjaita leluja yms.