Jatkamme siitä,
mihin muut lopettavat.

Valmistamme metalli- ja muoviosia, osakokonaisuuksia sekä massatuotannontyökaluja. Nopeasti, varmasti, tuottavasti – myös haastavista materiaaleista.

Premetec
Ota yhteyttä

Vaikuttavan varma sopimusvalmistaja.

 
Premetec on vakaa ja vahva, täysin kotimainen teollisuuden alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt yritys.

Valmistamme metalli- ja muoviosia, osakokonaisuuksia sekä massatuotannontyökaluja. Nopeasti, varmasti, tuottavasti – myös haastavista materiaaleista. Tuemme asiakkaitamme tuotteiden suunnittelussa ja valmistettavuuden kehittämisessä.

 

Lue lisää vahvuuksistamme

Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›