Digipaino

Valmistamme nykyaikaisilla digipainolaitteilla nopeasti sekä kustannustehokkaasti muun muassa käyntikortit, flyerit, esitteet, tarrat, postikortit ja kutsut. Toteutamme tuotteet oman aineistosi pohjalta, mutta jos kaipaat apua niin meiltä saat tarvittaessa myös asiantuntevaa suunnitteluapua. Vaikka sattuisit olemaan kiireessä, pystymme monesti valmistamaan ja toimittamaan tuotteet jo saman päivän aikana!


Opasteet

Saat meiltä sisätiloihin tai ympärivuotiseen ulkokäyttöön soveltuvat opasteet esimerkiksi rakennustyömaille, toimistoihin, myymälöihin sekä muihin kiinteistöihin. Valmistamiemme opasteiden materiaalivaihtoehtoina ovat muovi-, alumiini-, pahvikenno- tai magneettilevy ja ne ovat saatavilla myös jälkivalaisevina. Verkkokauppamme Opastepaino.fi valikoimasta löytyy valmiina yleisimmät opastemallit ja tarvittaessa voimme toteuttaa täysin tarpeidesi mukaisesti räätälöityjä opastekilpiä ja -kylttejä erilaisiin käyttötarkoituksiin.


Tekstiilipaino

Tekstiilipainostamme saat tuotteet pipoista työvaatteisiin ja käytännössä mitkä tahansa muutkin tekstiilit toiveidesi mukaisella painatuksella. Profiloimalla työvaatteet painatuksilla saat niihin yksilöllistä ilmettä sekä samalla näkyvyyttä yrityksellesi! Pystymme myös toteuttamaan erilaisia erikoispainatuksia, kuten pimeässä hohtavia tai heijastavia kuvia sekä tekstejä.


Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet tuovat näyttävyyttä esimerkiksi yrityksen markkinointiin ja niiden avulla takaat näkyvyytesi niin sisällä kuin ulkonakin. Suurkuvatulosteisiin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset julisteet, banderollit, roll-upit, canvastaulut ja kartat. Toteutamme tulosteet aina yksittäisistä julisteista laajempiin kampanjoihin saakka. Laajasta materiaalivalikoimastamme löytyy varmasti tarpeisiisi soveltuva ratkaisu, jolla onnistut ja erotut!

Kotimaista työtä

Kaikki tuotteemme valmistetaan toimipisteessämme Vantaalla.

 

Toimitus

Nopeat toimitukset koko Suomen alueelle jopa seuraavaksi päiväksi.

 

Maksutavat

Joustava laskutus yrityksille ja yhteisöille.

 

Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri.